Yoncalıöz İlkokulu

Vizyon: Bilim ve Teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, Yüksek moral değere sahip, Kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, Orta öğretim kurumlarına hazırlanmalarını ve başarılı olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Okulumuz kaloriferlidir.
Sportif Etkinlikler: Futbol, voleybol ve basketbol sahası mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yoncaliozilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YONCALIÖZ KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ YONCALIÖZ KÜME EVLERİ YONCALIÖZ ILKOKULU NO: 154/4 MERKEZ / MUŞ

Öğretim Şekli :Tekli öğretim.

Yerleşim Yeri - Muş Merkeze Bağlı köy.

Ulaşım Öğretmen Servisi ile Muş merkez ve köy arası güzel havalarda 20-25 dakika civarı sürmektedir. Kış mevsiminde bu süre biraz daha uzayabilmektedir. Yolun 30 kilometresi Muş-Bingöl kara yolu olup dağlık ya da rampalı yol değildir. Bu yüzden ulaşımda herhangi bir sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 34 km